naglar skönhetssalong svedala bryntatuering puderbryn ansiktsbehandling microneedling negelbyggning rf radiofrekvens vaxning Fett- och Cellulitreducering med Cavitation Ultraljud

BAJNnails Alicja  0762 460 503

Strona głowna-Fett- och Cellulitreducering med Cavitation Ultraljud
Vilka kroppsområden kan behandlas med Kavitation Ultraljud?
 
Höfter
Lår
Mage
Armar
Rumpa

Köp 5 behandlingar få 20% 
Om ni önskar boka en kur - kontakta oss vid första bokningstillfälle

Kan man välja en område per gång
Halv timme behandling  599;-
1 timme behandling        999;-

Vad är Kavitation Ultraljud?
Kavitation Ultraljud – också känt under termerna Ultrasonic Cavitation, ultraljudslipolys, och Ultraljudskavitation – är en effektiv metod för reducering av fett och celluliter, vilken förlitar sig på ultraljudsteknologi som utnyttjar ljudvågor av en specifik frekvens. Behandlingsmetoden är ett passande alternativ för personer som önskar bli av med lokala fettdepåer på sin kropp, men inte vill genomgå en invasiv och riskfylld fettsugning.
Hur fungerar fett- och cellulitreducering med Kavitation Ultraljud?
Behandlingen börjar alltid med att en gel appliceras på behandlingsområdet. Därefter kommer en utbildad specialist att använda sig av en speciell ultraljudsstav som sänder ut ljudvågor av en noggrant specificerad frekvens. Frekvensen på 40KHz får fettcellerna att vibrera och ger upphov till små kaviteter mellan dem. Det höga trycket resulterar i att fettcellerna slutligen ”exploderar” och fettinnehållet läcker då ut. När cellernas innehåll hamnat utanför deras membran kommer kroppen automatiskt att se det som ”avfall” som den kan återanvända till energi. Resterna skjutsas därefter ut via lymfsystemet med tiden. Det här är varför maximala resultaten inte är synliga förrän ca. 6–12 veckor senare, när kroppen skjutsat ut allt fettinnehåll.
Behandlingstiden beror alltid på hur stort behandlingsområdet är, men brukar generellt ligga någonstans mellan 30 minuter och 1 timme. Under den här tiden kan klienten få en stund att slappna av, eftersom cavitation-Ultraljudsbehandlingen sällan upplevs som smärtsam. Bortsett från känslan av staven som glider runt över behandlingsområdet så känner vissa personer också av ett surrande i öronen eller tänderna från maskinen. Känsligare individer kan uppfatta detta som milt obehagligt, även om behandlingen i sig är helt ofarlig. Vi på Bella Line vill självfallet att du ska känna dig helt trygg under hela processen och du kan alltid vända dig till oss för stöd och försäkran.

Vilka resultat kan jag förvänta mig ? Fungerar verkligen Kavitation Ultraljud?
Det du kan förvänta dig av behandlingen är en synlig förminskad fettansamling, samt ett naturligt skulpterat resultat i det behandlade området.
En del klienter upplever synliga resultat redan efter en första behandling med Cavitation.
För att uppnå en önskvärd fett- och cellulitreducering krävs däremot oftast ett flertal behandlingstillfällen. Rekommendationen ligger generellt kring 6 till 10 behandlingar, med exempelvis 1 veckas mellanrum. Behandlingsplanerna är dock väldigt individuella och varierar mycket från person till person.
Cavitation kan också kombineras med Radiofrekvens (RF) som är en hudåtstramande och cellulitreducerande behandling. RF rekommenderas specifikt för dess förmåga att öka hudens kollagenproduktion, vilket är något som kan vara önskvärt i samband med en Cavitation för att få en fastare hudstruktur i det fettreducerade kroppsområdet

Att tänka på efter en fett- och cellulitreducering genom Kavitation Ultraljud
Det finns en risk för att du kommer uppleva milda bieffekter efter en Kavitation behandling. Dessa inkluderar blåmärken, rodnad, och svullnad i behandlingsområdet, samt huvudvärk.
Det finns indikationer på att ett minskat kolhydratintag dagen innan och dagen efter ett behandlingstillfälle kan förbättra resultaten av en Kavitation Ultraljudsbehandling – det här är dock inget krav. Du ombeds även alltid dricka ordentligt med vatten för att hjälpa kroppens lymfsystem transportera ut ”avfallet” som uppkommit som resultat av behandlingen. I övrigt ska kan du återgå till dina vardagsaktiviteter direkt efter behandlingstillfället.
Resultaten av behandlingen kommer inte att vara synliga direkt efter behandlingen, eftersom det tar tid för kroppen att konsumera och eliminera fettinnehållet som lösgjorts från behandlingsområdet. Det maximala resultatet förväntas vara uppnått 6 till 12 veckor efter avslutad behandling. En rekommendation för att optimera de långsiktiga resultaten är att upprätthålla en hälsosam livsstil både under pågående och efter behandlingsplanens fullbordande.

 Powered by: www.cdx.pl  
 
naglar skönhetssalong svedala bryntatuering puderbryn ansiktsbehandling microneedling negelbyggning rf radiofrekvens vaxning Fett- och Cellulitreducering med Cavitation Ultraljud