naglar skönhetssalong svedala bryntatuering puderbryn ansiktsbehandling microneedling negelbyggning rf radiofrekvens vaxning Fett- och Cellulitreducering med Cavitation Ultraljud

BAJNnails Alicja  0762 460 503

Strona głowna-Boka tid

Med Corona viruset i tanken!

Kära kunder,
Jag på BAJNnails jobbar som vanligt och följer regeringens riktningslinjer med tanken på att minimera spridning av viruset.
Jag jobbar under hygieiniska principer som är rekomenderade för denna typen av verksamhet. Förutom det ska vi i denna tiden minimera den fysiska kontakten som att ge handen och kramas. Jag kommer att använda munskydd i samband med procedurerna.
Jag vill appellera till er kunderna att inte komma hit om man har varit på en utlandsresa nyligen, vänta 2 veckor efter hemkomsten . Om ni är förkylda, har haft influensa, har feber eller halsont, vänta då med ert besök. Har ni varit i kontakt med någon som har influensa symptom – avvakta besöket i 14 dagar. Detta är en säkerhetsåtgärd för att skydda varandra och minimera spridningen av viruset.
Tack att  ni visar hänsyn och respekterar detta i dessa tider.
Vi hoppas att denna situationen snart är över.

Öppettider    Måndag till torsdag  8.00 - 17.00
                         
Fredag - Lördag -söndag                                      stängt


DU GODKÄNNER GENOM ATT SKICKA MAIL ELLER SMS 

 

När du kontaktar oss på BAJNnails via e-post eller en e-tjänst som facebook eller instagram och klickar på ”Skicka”, ger du automatiskt ditt godkännande (samtycke) till att vi lagrar dina uppgifter. Kom ihåg att du har rätt att begära att uppgifterna om dig raderas, kompletteras eller rättas. Alla information står i GDPR - villkor.

Tidsbookning via telefon , sms , e-post , facebook, instagram meddelande

eller

Boka tid

Hittar Du inte tid som passar för Dig kontakta mig via Facebook, instagram, sms eller ring. 

Betalning med KLARNA vid BOKA TID eller swish och kontant på plats.

 

 

 

 Powered by: www.cdx.pl  
 
naglar skönhetssalong svedala bryntatuering puderbryn ansiktsbehandling microneedling negelbyggning rf radiofrekvens vaxning Fett- och Cellulitreducering med Cavitation Ultraljud