naglar skönhetssalong svedala bryntatuering puderbryn ansiktsbehandling microneedling negelbyggning rf radiofrekvens vaxning Fett- och Cellulitreducering med Cavitation Ultraljud

BAJNnails Alicja  0762 460 503

Strona głowna-Ansiktsbehandlingar med Naturella PHYT`S produkter

KOSMETIKER UTAN PARABENER
PHYT`S


EcoCert är ett Franskt certifieringsorgan som grundades 1991. Det är det största certifieringsorganet i Europa. För att en produkt ska få certifieras enligt EcoCert ska innehållet bestå av minst 95% naturliga ingredienser och minst 10% ska komma från ekologiska odlingar.Nummer 1 i France i hotell och Spa, hudsalonger. 

 
Vad är parabener?
Parabener används som konserveringsmedel för att hämma bakterietillväxt och förlänga livstiden på produkter. Parabener används i stor utsträckning trots att de ofta orsakar allergiska reaktioner och hudutslag. Parabener är gifitiga i högre doser och har sammankopplats med cancer som en potentiell cancerogen (cancerframkallande ämne).
Parabener är billiga syntetiska ingredienser och detta är troligtvis huvudorsaken till att de fortfarande används i så stor utsräckning. Användningen av naturliga konserveringsämnen kan vara en orsak till att ekologiska produkter är dyrare samt att ingredienserna är renare och tillverkningsprocessen längre. En produkt som innehåller parabener är giftig om den sväljs eller inhaleras och kan orsaka irritation på hud, i ögon och i luftvägar.
Vilka produkter innehåller parabener?
Parabener kan bland annat finnas i  schampo, hudvårdsprodukter, raklödder och tandkräm.
Hur kan jag undvika parabener?
Det enklaste sättet att undvika parabener är att använda certifierat ekologiska produkter eftersom de inte får innehålla parabener.
Om du väljer att konsumera icke ekologiska produkter se till att läsa på innehållsförteckningen och se till att ordet methyl, ethyl, propyl, butyl och benzyl följt av paraben inte finns med.
Vad kan man ersätta parabener med?
En del växt och eteriska oljor, växtextrakt och vitaminer kan hämma bakterietillväxt och fungera som ett konserveringsmedel och kan ersätta parabener i skönhetsprodukter. Dock är de dyrare vilket är anledningen till att du kan få betala mer för en parabenfri produkt.
Se om dig själv, din kropp och hälsa och använd naturliga produkter. Vi har bara en kropp som ska bära oss genom livet så ta hand om den.

ANSIKTBEHANDLINGAR 
 OBS! En hudanalys görs alltid innan behandlingen.

Ultraljud
Använder vi tillsammans med olika koncentrat/serum som verkar djupare ner i huden. Ultraljudet gör dels att det vi lägger på huden bättre kan tas upp samtidigt som det stimulerar cellerna till att bättre ta upp syre och näring. Verkar samtidigt läkande och stärkande på ytliga kärl.
till behandling 50 kr

Porrengöring
60 min - 450;-

INGÅR:
peeling, varm ånga , porrengöring, ansiktsmask och dagcreme

Ansiktsbehandling mot ACNE -
ANTI COMEDONS -PHYT´S

60 min  550 ;- 
För dig med tonårsacne eller vuxenacne och mycket tilltäppta porer. Vill du ha en renare och klarare hy är det här behandlingen för dig.
INGÅR:
Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, grundlig por-rengöring, samt en extra djuprengörande mask med avslutande creme för optimalt resultat.
 
Ansiktsbehandling – Prova på
60 min 500 ;-

Ansiktsbehandling anpassag till Din hudtyp
Phytt`s Simma -
för gravida kvinnor, för huden med blodkärl , för känslig huden
Aqua Phyt`s - uppfräscha huden, till alla hudtyp- fuktgivande behandling 
En uppfräschade ansiktsbehandling


ENERGIE VITALE -PHYT´S – till torr och skadade hud, även mot solskador

INGÅR:
Rengöring (ej por-rengöring), peeling, serum appliceras med ultraljud masage och mask.
 

 Powered by: www.cdx.pl  
 
naglar skönhetssalong svedala bryntatuering puderbryn ansiktsbehandling microneedling negelbyggning rf radiofrekvens vaxning Fett- och Cellulitreducering med Cavitation Ultraljud