naglar skönhetssalong svedala bryntatuering puderbryn ansiktsbehandling microneedling negelbyggning

BAJNnails Alicja  0762 460 503

Strona głowna-Ansiktsbehandlingar

KOSMETIKER UTAN PARABENER
PHYT`S


EcoCert är ett Franskt certifieringsorgan som grundades 1991. Det är det största certifieringsorganet i Europa. För att en produkt ska få certifieras enligt EcoCert ska innehållet bestå av minst 95% naturliga ingredienser och minst 10% ska komma från ekologiska odlingar.Nummer 1 i France i hotell och Spa, hudsalonger. 

 
Vad är parabener?
Parabener används som konserveringsmedel för att hämma bakterietillväxt och förlänga livstiden på produkter. Parabener används i stor utsträckning trots att de ofta orsakar allergiska reaktioner och hudutslag. Parabener är gifitiga i högre doser och har sammankopplats med cancer som en potentiell cancerogen (cancerframkallande ämne).
Parabener är billiga syntetiska ingredienser och detta är troligtvis huvudorsaken till att de fortfarande används i så stor utsräckning. Användningen av naturliga konserveringsämnen kan vara en orsak till att ekologiska produkter är dyrare samt att ingredienserna är renare och tillverkningsprocessen längre. En produkt som innehåller parabener är giftig om den sväljs eller inhaleras och kan orsaka irritation på hud, i ögon och i luftvägar.
Vilka produkter innehåller parabener?
Parabener kan bland annat finnas i  schampo, hudvårdsprodukter, raklödder och tandkräm.
Hur kan jag undvika parabener?
Det enklaste sättet att undvika parabener är att använda certifierat ekologiska produkter eftersom de inte får innehålla parabener.
Om du väljer att konsumera icke ekologiska produkter se till att läsa på innehållsförteckningen och se till att ordet methyl, ethyl, propyl, butyl och benzyl följt av paraben inte finns med.
Vad kan man ersätta parabener med?
En del växt och eteriska oljor, växtextrakt och vitaminer kan hämma bakterietillväxt och fungera som ett konserveringsmedel och kan ersätta parabener i skönhetsprodukter. Dock är de dyrare vilket är anledningen till att du kan få betala mer för en parabenfri produkt.
Se om dig själv, din kropp och hälsa och använd naturliga produkter. Vi har bara en kropp som ska bära oss genom livet så ta hand om den.

ANSIKTBEHANDLINGAR 
 OBS! En hudanalys görs alltid innan behandlingen.

Microdermabrasion
15 min – 30 min  450 ;
Kur 5 gånger: 1800 ;-
Microdermabrasion är en form av hudslipning. Behandling utförs för att behandla pigmentförändringar, ärrbildningar, acne, hudbristningar samt solskadad och åldrad hud.
Behandlingsmetoden bygger på att ett munstycke förs över hudytan och skapar ett vakuum samtidigt som aluminiumkristaller blåses ut och varsamt slipar huden.
Ansiktet rengörs och hudslipningsmomentet inleds. Behandlingen är i stort sett smärtfri, lite obehag kan upplevas. Efter slipningen appliceras en mask och därefter avslutande kräm. En behandling tar ca 15-30 minuter. Behandlingen rekommenderas som kur om 3-5 gånger. Prata med hudterapeuten om vilken intensitet samt antal behandlingar som passar dig.
Övergående biverkningar kan vara rodnad och torr hud. Huden kan börja fjälla lätt, i vilken omfattning beror på hur intensiv behandlingen varit. Vid mycket intensiv behandling som vid ärrbehandling kan huden vätska som övergår till skorpbildning. Huden ska då hållas torr och skorpan intakt tills den faller av självmant.
Innan behandling ska man undvika starkt solljus ca 3 veckor före och 3 veckor efter en behandling. Detta för att huden blir väldigt skör av solen.
Efter behandling är det mycket viktigt att kräm med hög solskyddsfaktor (spf 15-30) används i minst 4-6 veckor.
 
AHA

30 min   400 
Kur 5 gånger: 1700 ;-   
 (Alpha Hydroxy Acid) syrorna har en förmåga att penetrera djupt ner i huden. AHA molekylen finns naturligt i frukter och kallas för fruktsyror. Glykolsyra ingår ofta och kommer från bl.a. sockerröret. Den anses vara den mest effektiva av dessa fruktsyror som penetrerar huden lättare och snabbare än andra fruktsyror. AHA syrorna har god effekt på:
– Acne
– Oren hud
– Torr livlös hud
– Pigmentfläckar
– Rynkor
– Solskadad hud
– Inåtväxande hår.
INGÅR:
Rengöring (ej por-rengöring), lotion, AHA-syra och avslutande dagkräm.
Kur på minst 6 behandlingar rekommenderas.
Mild hudslipning vid behandling av hudproblem såsom glåmig, solskadad och oelastisk hud. Inkl. rengöring, microdermabrasion, ansiktsmask, handmassage och dagkräm

Ultraljud
Använder vi tillsammans med olika koncentrat/serum som verkar djupare ner i huden. Ultraljudet gör dels att det vi lägger på huden bättre kan tas upp samtidigt som det stimulerar cellerna till att bättre ta upp syre och näring. Verkar samtidigt läkande och stärkande på ytliga kärl.
till behandling 50 kr

Porrengöring
60 min - 450;-

INGÅR:
peeling, varm ånga , porrengöring, ansiktsmask och dagcreme

Ansiktsbehandling mot ACNE -
ANTI COMEDONS -PHYT´S

60 min  550 ;- 
För dig med tonårsacne eller vuxenacne och mycket tilltäppta porer. Vill du ha en renare och klarare hy är det här behandlingen för dig.
INGÅR:
Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, grundlig por-rengöring, samt en extra djuprengörande mask med avslutande creme för optimalt resultat.
 
Ansiktsbehandling – Prova på
60 min 500 ;-

Ansiktsbehandling anpassag till Din hudtyp
Phytt`s Simma -
för gravida kvinnor, för huden med blodkärl , för känslig huden
Aqua Phyt`s - uppfräscha huden, till alla hudtyp- fuktgivande behandling 
En uppfräschade ansiktsbehandling


ENERGIE VITALE -PHYT´S – till torr och skadade hud, även mot solskador

INGÅR:
Rengöring (ej por-rengöring), peeling, serum appliceras med ultraljud masage och mask.`

Ansiktsbehandling - SOIN MUTLTIVITA PHYT´S 
 för huden som behöver lyft – stark behandling (+45 år)

60 min  600 ;-
Du får en individuellt anpassad behandling skräddarsydd för just din hud och dina önskemål. Behandlingen inkluderar:
  • rengöring,
  • hudanalys,
  • ånga,
  • peeling,
  • porrengöring,
  • dekolletage- och ansiktsmassage,
  • ansiktsmask,
  • serum
  • dagcreme
 

 Powered by: www.cdx.pl  
 
naglar skönhetssalong svedala bryntatuering puderbryn ansiktsbehandling microneedling negelbyggning